perjantai 9. syyskuuta 2011

Piispankahvit

Tänään pitkästä aikaa pienimuotoiset harjoitukset Ollinsaaren srk-kodilla. Lähtiessä mulla keikkui fillarin korissa pieni pakastelaukku, jossa oli jäistä kaljamallasta Aulikille sämpylätaikinaan, sekä kassissa nuotit ja neljä kesäkurpitsaa. Selässä vinksotti kitarapussi. Ilokseni kaikki kesäkurpitsat tekivät kauppansa, kun Aulikki, Annu, Terttu ja Henri kukin valitsivat itselleen sopivan kokoisen.
Henri-lähetyssihteeri kysyi meitä piispankahveille laulamaan huomenissa, ja siksi kokoonnuimme harjoittelemaan tänään. Henri lupautui säestämään meitä afrikkalaisella rummulla. Tuo kyseinen piispavieras Andrew Gulle tulee nimittäin Tansaniasta.
Aluksi arastelimme ryhtyä käsiksi 7/4-tahtiseen suahilinkieliseen lauluun, mutta Henrin rummutus tuki tahdissa pysymistämme, kun vauhtiin päästiin. Toisena lauluna sitten vanha tuttu "Kaikki kansat", joka tosin on namibialainen sävelmä.
Pakkaan vaihtokamppeet nyt illalla jo valmiiksi autoon huomista varten, jotta pääsen jouheasti töistä, urheilukilpailuista kahvitilaisuuteen kahdeksi.
Meillä oli tänä iltana muuten Henrin lisäksi myös yllätysvahvistusta, kun Tertun lapsenlapsi Jenninoora lauloi kanssamme "Karibuni sana marafiki. Halleluja." Hän lupasi tulla huomennakin mukaamme. Keksi-ikämme laski roimasti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti