maanantai 18. lokakuuta 2010

Vuoden 2010 lähdöt

Minulla on sellainen vihreäkantinen A5-kokoinen vihko, johon olen pari vuotta kirjannut muistiin, missä Jedidot on ollut laulamassa ja mitä on milloinkin laulettu. Olenpa toisinaan kirjannut senkin, millä kokoonpanolla olemme kulloinkin päässeet palvelemaan.
Vuonna 2009 kirjailuni mukaan meillä oli yhteensä 14 lähtöä. Se oli aika paljon, kun joka lähtö vaatii laulujen valitsemisen ja yleensä kahdet harjoitukset. Joskus tuttujen laulujen kanssa pärjätään yksillä harkoilla, kun taas useimmiten otetaan vielä kolmannet harkat lyhyesti juuri ennen palvelutehtävää. Me emme kokoonnu säännöllisesti harjoittelemaan, vaan aina vain tarpeen mukaan.
Kuluvana vuonna olemme päässeet vähän väljemmällä aikataululla. Alkuvuodesta oli kasteen sunnuntai, yhteiskristillinen ilta kristittyjen yhteisellä rukousviikolla ja lähetyssihteerin eläkkeelleläksiäiset. Niin, ja oli helmikuussa yhdet hautajaisetkin, niissä en itse ollut mukana, vaan taisi kanttori-Jouni säestää. Äitienpäivänä lauloimme Pattijoen kirkossa sanan ja rukouksen illassa, heinäkuussa F.G. Hedbergin syntymäpäiväseuroissa syntymäkodin pihamaalla. Syyspuolella on ollut vielä Israelin Ystävien paikallisosaston 30-vuotisjuhla ja Uusheräyksen syysseurat Aleksis Kiven päivänä eli 10.10.10.
IY-juhlista ainakin on kuviakin. Laitan myöhemmin näytille. Jos kuvaajamieheni antaa luvan.

1 kommentti:

  1. Tulihan näiden jälkeen sitten vielä marraskuussa se odottamaton kutsu omaishoitajien kirkkopyhään, joka olikin sitten unohtumaton tilaisuus.

    VastaaPoista