tiistai 12. lokakuuta 2010

Seliseli

Minulla oli aikanaan oma nettisivu, joka luotiin lähinnä edellisten eduskuntavaalien takia. Nyttemmin se on lakkautettu, kun ei haluttu uusia sopimusta eikä maksaa käytännössä turhasta. Mulle riittää vallan hyvin tämä blogittelu. Kun lakkautusvaroitus tuli, aloin miettiä, miten voisin kuitenkin luoda jonkin sivuston koskien lauluporukkaamme. Silloin oikaisin yli aidan matalimmalta kohdalta ja loin vuodatuksen blogiini oman kategorian lauluryhmämme nimellä. Sinne sitten kirjoittelin taustaa, historiaa ja vähän keikkakalenteriakin.
Eilen yhtäkkiä pätkähti päähäni, miksi en voisi luoda omaa erillistä blogia tähän tarkoitukseen. Vuodatuksessa en sitä osannut tehdä, en tiedä, vaikka kai sen olisi pitänyt olla mahdollista. Bloggerissa se on helppoa, mutta en nyt keksi, miten kummassa voin siirtää jo valmiiksi kirjoitetut postaukset sieltä tänne. Voisikohan kokeilla sellaista, että on liittävinään kuvan, joka onkin kuitenkin tekstitiedosto. Kokeilla kai voi, siitä tuskin koituu mitään tuhoisaa.

1 kommentti:

  1. Ei onnistunut se juoni... näyttää siltä, että täytyy taipua naputtelemaan juttuja uudestaan. Tuleepahan ehkä stilisoitua ja tiivistettyä. Sitten joskus.

    VastaaPoista