keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uuden lauluvuoden alku

Muutama tunti sitten alkaneen uuden vuoden aikana parillakin Jedidalla tulee täyteen pyöreitä vuosia. Ensin Aulikki juhlii nyt kohta tammikuussa, seurat Eestin ystävyysseurakunnan hyväksi. Pyysi meitä laulamaan, aikoo itse jäädä vain kuuntelemaan. Aulikki antoi laulun/ laulujen suhteen vapaat kädet. Täytyykin tempaista kansio kouriin nyt loman aikana.
Maaliskuun lopulla sitten aion itse juhlia synttäriäni, yhteisvastuun hyväksi olisi tarkoitus pitää pienimuotoinen konsertti. Siihen olenkin jo haalinut lauluja sekä Jedidoja että kirkkokuoroa varten. Ystäväni Dalia on jo nyt tehnyt suuren työn kirjoittaessaan nuotit pariin toivelauluuni, ja tarkoitus on, että hän on viuluineen mukana myös konsertissa.
Aika näyttää, laulaako Jedidot ensi vuonna jossain muissa tilanteissa. Syksypuolelle emme kuitenkaan taida juuri tilauksia ottaa, koska vakaa aikeeni on heittäytyä silloin vuorotteluvapaalle, jonka aikana jätän jopa kuoroharrastuksetkin väliin.
Laskeskelin tuossa alustavasti menneen vuoden palvelustehtäviä, ties vaikka niitä kirkkoherranvirastosta taas kyseltäisiin. Jotain kahdeksisen kappaletta niitä oli, tavallista hiljaisempi vuosi siis. Tusinan verran lähtöjä olisi kertynyt, jos olisimme voineet ottaa kaikki kutsut vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti