perjantai 19. lokakuuta 2012

Saila Seurujärvi trio

Kesäkuun alussa Pattijoen kanttori kehoitti meitäkin kutsumaan ihmisiä tulossa olevaan kirkkokonserttiin. Toki niin teinkin, loin mm. facebookiin tapahtuman ja lähetin kutsuja. Kovin laihoin tuloksin, mutta hyvä niin, koska sillä kertaa konsertti jouduttiin perumaan sairastapauksen vuoksi, ja tilalle saatiin lyhyellä varoitusajalla Nina Åström. Samassa lehtijutussa, jossa kerrottiin ohjelmamuutoksessa, kerrottiin myös, että Saila Seurujärvi trio yrittäisi uudelleen Pattijoelle tuloa syksyllä.
Tänään oli se päivä. Jälleen koetin kutsua ihmisiä sekä facebookin kautta että sähköpostein. Pari ihmistä sentään reagoi sähköpostiviestiini siitä kiittäen, ja yksi kollega oli vastannut facebook kutsuun "ehkä". Ilokseni hänet sitten urkuparvella näinkin miehensä kanssa. Mutta 76:sta sähköpostini saaneesta kirkossa oli about kaksi, ja toinen niistä oli edellämainitun kollegan mies...
Kuitenkin kaikitenkin, minusta riippumatta kirkko oli täynnä ja ilta oli juuri niin ihana kuin se aina kyseisen trion konserteissa on ollutkin.

 Anni Kaisa Karola, Saila Seurujärvi ja Lasse Heikkilä ovat aloittamassa huikean hienoa ja puhuttelevaa sessiotaan.
Soitinarsenaalia: kitaroita, lapinrumpu, viulu, harmonikka, triangeli, chimes, kulkuset (Lassen lapikkaiden nilkoissa), lautanen, tamburiini (jota Lasse soitti niin ikään jalallaan, samalla kuin käsin triangelia ja lautasta) ja ehkä eksoottisimpana puulaatikko. Lasse on mestari puunhakkaaja!

Unettoman yön paino ja vatsasäryt unohtuivat Taivaan Isän musiikkiterapiassa.

2 kommenttia:

  1. Tuo on masentavaa koettua tuo, että kutsuu porukkaa pilvin pimein ja tuskin kukaan reagoi! Itsellä on kokemusta jostain naisten tilaisuudesta kotona: jos kutsuu 20 niin todennäköisesti säkällä tulee kaksi. Mutta kun sen tietää, niin se ei masenna niin kamalasti, vai mitä!

    Olen ollut Seurujärven konsertissa joskus, ja se oli upea kyllä, kuten tuon kyseisen miehen soittotaito ja kyky soittaa jos mitä soittimia.

    Siunausta teidän kuoron syksyyn :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Pau, siunauksen toivotuksista. Oli myös jotenkin lohdullista kuulla, että tuollainen "ignoring" on tuttua muillekin. Ei mun vissiin tarvitsekaan asiaa ottaa niin henkilökohtaisesti...

    VastaaPoista