perjantai 2. marraskuuta 2012

Ei vielä(kään) joululauluja

Sanna-kanttori lähetti sähköpostia ja kyseli meitä laulamaan kirkkoon joko Kauneimmat joululaulut -tilaisuuteen 9.12. taikka aattohartauteen. Innostuin oitis ja kiitin kutsusta todeten, ettemme olekaan pitkiin aikoihin päässeet laulamaan joululauluja - tarkoittaen, että on mennyt useampi joulu ilman, että meitä on tarvittu minnekään palvelemaan, lukuun ottamatta viime joulua, jolloin tämä samainen Sanna pyysi meitä jumikseen pikkupaaston aikana.
Sattui vain niin, että tänä vuonna kahden kirkon KJL-tilaisuudet ovat samana ehtoona johtuen siitä, että ison kirkon vakiintuneena KJL-sunnuntaina siellä sattuu olemaan Isokosken konsertti, joten kauneimmat joululaulut oli siirretty samaan iltaan pikkukirkon kanssa. Niinpä yli puolet jedidoista on jo varattuna sinne isolle kirkolle kuoron kanssa palvelemaan. Eivät aikoneet ehtiä kahteen tilaisuuteen, vaikka toinen alkaakin pari tuntia toista aikaisemmin.
Ilmoitin sitten kanttorille pahoitteluni, kun emme pääsekään. Hän ehtii vielä kysellä jonkun muun porukan sinne laulamaan. Ja toki pääasia onkin, että ihmiset pääsevät laulamaan joululauluja täysin rinnoin ja sydämen kyllyydestä.
Ei muuten ollut puhetta, lupautuisivatko jedidot-kumppanit aattohartauteen... Rohkenen epäillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti