lauantai 13. lokakuuta 2012

Lokakuun lauleskeluista

Uusi jäsenemme ei päässyt mukaamme torstai-illan koitokseen, mutta huomenna Israel-illassa hän on messissä, jHs.
Kovasti kuulemma olisi Pirkko Jalovaara toivonut, että "ne laulajat voisivat olla loppuun saakka", mutta Marko oli pitänyt puoliamme sakastissa. Lauloimme yhden laulun Veikon puheenvuoron jälkeen ja lisää rukouspalvelun alettua. Välillä kanttori-Jouni lauloi yhden laulun ja sitten me jatkoimme vielä muutamalla, varttia yli yhdeksään saakka. Sitten viittoilin Markolle alakertaan, että "finito", ja hän riensi laittamaan cd-soittimen soimaan. Aivan kauniilta ja sopivalta kuulosti Simo-Pekan herkkä laulu. Pakkasimme kimpsut ja livahdimme pimeään iltaan. Ilta oli jatkunut kuulemma puoli yhteentoista saakka. Huh! Onneksi lähdimme ihimisten aijoos. Ja silti olin perjantaina työpäivän jälkeen kuitti ja ventti.
Marko oli suloinen ja lähetti sähköpostitse vielä kiitokset: "Oli taas tosi kiva kun olitte paikalla soittamassa ja laulamassa :) "
Huomenna toivon mukaan on Tertullakin jo ääni paremmassa kunnossa. Hänkään ei pystynyt olemaan mukana torstaina, joten meitä oli urkuparvella neljä naista. Siksi jouduimme hieman mulkkaamaan seisomajärjestystä, kun Aulikki lauloi yksin alaääntä. Tuntui oudolta laulaa muualla kuin äärivasemmalla, mutta alakertaan oli kuulemma kuulostanut silti aivan hyvältä.
Huomenna vuorostaan Aulikki on poissa kuviosta, hyväntekeväisyysmatkalla itärajan takana. Kokoonnumme tuntia ennen tilaisuutta sillä porukalla, joka nyt sitten sattuu pääsemään paikalle. Kolme laulua on varattuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti