lauantai 17. maaliskuuta 2012

Mönkään

Me Jedidot olemme olleet yleensä varsin luotettavia. Jos olemme jonnekin lupautuneet menemään laulamaan, olemme sitten menneet edes jollain kokoonpanolla. Monestihan on käynyt niinkin, että olemme lyhyellä varoitusajalla lupautuneet paikkaamaan jotakuta toista esiintyjää, joka on perunut.
Nyt kuitenkin asiat ajautuivat siihen malliin, että päädyimme perumaan jo luvatun Marianpäivän palvelustehtävän. Alun alkaenkin saimme kokoon juuri ja juuri tarpeellisen määrän laulajia, mutta tällä viikolla yhdelle meistä ilmaantui ylitsepääsemätön este. Koska parilla kolmella muullakin meistä kyseinen sunnuntai oli mahdollisuuksien rajoissa erilaisten päällekkäisyyksien takia (omalta osaltani viittaus edelliseen postaukseen), niin tulimme siihen tulokseen, että kaikkien kannalta lienee viisainta sittenkin jättää tämä kerta väliin. Ikävä vain, että jos olisi tiedetty perua muutama päivä aikaisemmin, niin tänään ilmestyviin seurakuntatietoihin olisi vielä ehtinyt oikaisu.
Lähetin illalla pitkän selityksen emeritus kirkkoherralle, mutta toivottavasti näen hänet huomenna kirkkomme 100-vuotisjuhlassa, jotta voin vielä varmistua, että tieto on hänet saavuttanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti