torstai 11. marraskuuta 2010

Tilausta

Meinattiin jo seurojen jälkeen jättäytyä talvilevolle, mutta niin vaan taas lupasin ruveta kasaamaan porukkaa, kun Niina pyysi Jedidot omaishoitajien kirkkopyhään. Sielunhoidollisia lauluja tarvittais. No, itse asiassa lupasin Niinalle tehdä kartoitusta, saadaanko tarpeeksi väkeä koolle, ja ilmoittaa sitten.
Mulle tuli mieleen heti yksi laulu, joka olisi niin kaunis ja niin lohduttava, mutta me emme ole sitä vielä opetelleet, ja tuskin siihen on vielä nuotteja myynnissä. Kyseessä on Saila Seurujärvi trion Puhdasta kultaa -levyltä biisi "Nouse, lounatuuli".
Odotellaan vielä, voiko Liisa varmistaa pääsynsä, ennen kuin ilmoitan Niinalle.
Sanna-kanttorikin soitteli eilen illalla. Kun näin hänen numeronsa, säikähdin ensin, että kyseleekö hän ihmeissään, miksei minua näkynyt adventtivesperin yhteisharjoituksissa. Mutta ei sentään (ainakaan ensi sanoiksi). Hänellä oli evankeliumijuhla-asiaa. Ensi kesän juhlat pidetään Raahessa, ja tietenkin niiden suunnittelu ja järjestely on jo täydessä käynnissä. Ohjelman suunnittelua varten kartoittivat alueen musiikkitarjontaa ja niillä töin Sanna otti minuunkin yhteyttä. Että olisiko Jedidot mahdollisesti käytettävissä juhlien aikana. Uskalsin luvata, kun tiesin meistä muutamien olevan joka tapauksessa muutenkin juhlassa ja talkoissa mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti