sunnuntai 15. syyskuuta 2013

"Mistäs tiesit kun arvasit?"

...kuten isä aikanaan tapasi usein sanoa.
Kävi kuten etukäteen arvailinkin, tämänpäiväinen palvelutehtävä messussa ja Uusheräyksen kiitosseuroissa oli iloa ja juhlaa. Olo oli kotoisa ja levollinen, etenkin sitten kun harjoittelun ja alkuhermoilun jälkeen hiljennyimme urkuparvella rukoukseen.

Lauloimme kuta kuinkin saman ohjelmiston kuin kesäseurojen matkalaulumessussa, säkeistöjä vain valittiin päivän teeman mukaan. Alkulauluna "Nosta silmäs murheen maasta", vastausmusiikkina "Mä Jeesuksesta laulan", uskontunnustuksen jälkeen "Soi virteni kiitosta Herran" ja ehtoollisen aikana "Jeesus sanoi omillensa". Seuroihin mentiin tietämättä missä kohtaa ohjelmassa lauletaan. Laulujen paikat ja määrät sovittiin siinä seurojen lomassa huikkimalla. Ensin lauloimme "Jeesus, Herra Siionin" ja "Vie vuorille jo viesti". Seurojen loppupuolella laulettiin vielä "Onnellista elämässä" sekä matkalaulujen ulkopuolelta Jaakko Löytyn säveltämä ja sanoittama "Jumalan kiitos".

Koko porukalle jäi päivästä hyvä ja kiitollinen mieli. Kokoonnumme harjoittelemaan seuraavan kerran reilun viikon päästä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti