tiistai 1. marraskuuta 2011

Lisää huiveja

Nyt olen loppusuoralla noiden Jedidot-huivien kanssa. Vihreä on vielä hivenen kesken. Sen väri näytti muuttuvan eniten salamavalon alla.

Tässä on Annun, Sailan ja minun huivit.
Mutta nyt arvausleikki: Minkävärisen huivin olen tehnyt itselleni?

10 kommenttia:

 1. Vai on sulla tämäkin blogi! Pitää tulla illalla enemmän lukemaan, nyt ehdin ottaa osaa vain (vaan, heh) arvaukseen...se on toi limehtävä!

  VastaaPoista
 2. Hei VAAN, Vilukissi!

  Enpä kommentoi vielä tuota arvaustasi, osuiko kohdalleen vai ohi. Vaikka tuskin kukaan muu tänne tulee arvailemaan (Millan ei jostain syystä ole päässyt tänne kommentoimaan), niin annan vielä hiukan arvausaikaa. Ja jotta arvailulle voisi olla jotain pohjaa, niin kerron, että ylläolevassa blogikuvassa olen itse oikeassa reunassa ja Saila lyhyin keskellä. Annu ei ole kuvassa, mutta hän on vaaleampi kuin kumpikaan meistä.

  VastaaPoista
 3. Mä tunnistin sut oikeassa reunassa olevaksi!! Mulla oli vk.lopun aikana isoja vaikeuksia kommentoida blogspotin blogeihin ja tottapuhuen en saanut yhteenkään kommentoitua! Se oli kuulemma syynä, kun jos kommentoi explorerin kautta, niin ei ollut ok. Nyt mulla on viikolla käytössä opera ja firefox (en edes tiedä onko noi eri juttuja kuin explorer mutta tällä koneella onnistuu)Kyllä saat arvailijoita, jos käyt tällä linkillä kommentoimassa muuallakin! Esim mun omassani "Kaisa" blogista kantsii käydä.

  VastaaPoista
 4. Minäpä löysin tänne :): Että jaksat ja ehdit pitää yllä toistakin blogia. Hatunnoston arvoinen juttu. Vihreää minäkin ensin ajattelin, mutta arvaan silti oranssi. En viitsi samaa sanoa ku Vilukissi.

  VastaaPoista
 5. Tuo oranssi! Ehdottomasti oranssi!
  T: (ja arvaa) Kaisa

  VastaaPoista
 6. Hahaa! Tämähän oli yllättävän hauskaa! Ensiksikin olen jostain syystä kovasti iloinen - ja helpottunut - ettei kukaan teistä tyrkyttänyt minulle tuota "luumunpunaista" - vai miten tuo väri määritelläänkään. Se on Annun huivi, sen vaaleimman.
  Nuo molemmat kirkkaamman väriset miellyttävät omaa silmääni enemmän, MUTTA en tohtisi silti laittaa kaulaani tuota vihreää, kuvittelisin näyttäväni sen kanssa aika haamulta. Sailalle sopii kaikki värit. Minä valitsin itselleni oranssin.

  VastaaPoista
 7. NO NIIN!
  Minä arvasin oikein!
  TADAAAAA!
  T: Kaisa

  VastaaPoista
 8. Hih, minäpä ajattelin intuitiolla oranssi ennen kuin luin muiden kommentteja ja oikeata vastausta.
  Mutta ei tästä vissiin mitään palkintoja anneta ;))

  VastaaPoista
 9. Juuei, tämä oli niin ex tempore -juttu, ettei ehtinyt edes mielen viereen tulla ajatusta palkinnosta. Vilukissi se yllytti yrittämään vähän laajentaa arvaajakuntaa, mutten siinäkään vaiheessa hoksannut :(
  Tässä tulee siis vain kaunis kiitos kaikille kommentoijille ja lämmin virtuaalinen kädenpuristus oikein arvanneille, Kirlah, Kaisa ja Mansikki.

  VastaaPoista
 10. No, höh ja mä olin aivan varma!!

  VastaaPoista