maanantai 19. toukokuuta 2014

Ohi on

Enää helatorstain kirkkokuorokonsertti ja sen jälkeen jään lauluharrastuksista reilun vuoden tauolle. Siis toki laulan varmasti joka päivä, mutta vain itsekseni ja privaatisti.
Sunnuntaina oli kevään viimeinen Jedidot-palvelutehtävä, lähiseudun sotiemme veteraanien seurakuntaillassa. Kiitos ja ylistys me "kaikki" kolme olimme koolla (Arja, Annu ja Allekirjoittanut). Niinpä pystyimme laulamaan osin kaksiäänisesti. Lauloimme kaksi Lasse Heikkilän laulua, Tunturimessusta Valkoinen lintu ja Suomalaisesta messusta Laulu Suomelle, mutta ilman lalalailai-säkeistöjä.
Ja loppujen lopuksi, emme ilmeisesti onnistuneet pilaamaan Jedidot-mainetta, vaikka rikoimme neljän minimi -pykälää. Kovin monet kävivät illan jälkeen kiittelemässä kauniista lauluista ja kauniista laulusta. Yksi kehaisi jopa kitaransoittoani... Erityisesti lämmitti illan kanttorilta tullut kiitos. Hänen toimipaikkansa on yleensä kauempana, vuoden vaihteessa laajentuneen seurakuntamme itälaidalla, eikä hän ollut ennen kuullut meitä, vaikka oli ryhmän nimen nähnyt usein seurakuntatiedoissa. 
Tähän on hyvä päättää tämä Jedidot-kevät ja aloittaa sapattivuosi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti