sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Terveiset Pulkkilasta

Tänä rukoussunnuntaina kännykkä herätti minut klo 6.40. Kahdeksalta tulivat Liisa, Arja ja Terttu tähän meille ja pakkauduttiin sitikan kyytiin. Heikki istui rattiin ja tyyräsi meidät täydentämään joukkoa vielä Aulikilla ja Annulla. Auton kyytissä availtiin ääniä ja käytiin läpi vielä kaikki laulut, niin tunnin matka meni huomaamatta.
Pulkkilan kirkko oli iso, kaunis, lämmin ja tervanhajuinen, ja näkyi saaneen sekin viisikanta-tunnustuspalkinnon. Urkuparvella oli hyvät tilat päällysvaatteille, mukavat tuolit ja useita nuottitelineitä. Kirkon akustiikka oli upea. Helppo laulaa.
Rukoussunnuntain messun lauluiksi olimme valinneet sattumoisin aika monta Jaakko Löytyn laulua: vastausmusiikiksi "Sinä voit uudeksi luoda", saarnan jälkeen "Kuule meitä" ja päätösmusiikiksi "Jumalan kiitos", johon ainakin yksi kuulija ihastui niin, että tuli jälkeen päin laulun nimeä pariinkin otteeseen tarkistamaan. Ehtoollisen aikana lauloimme Jarkko Maukosen "Tässä pöydässä".

Seurakuntakodilla oli kirkkokahveilla tarjolla oikein voileipiäkin, mikä oli erityisesti meidän pitkämatkalaisten mieleen. Siellä sitten keskityimme heprealaisiin lauluihin, kuten Israel-tilaisuuteen sopineekin.  Heikki piti hyvän puheenvuoron, niin piti Leokin, ja aivan erityisesti kosketti Teuvon lyhyt todistus.

Annu totesi kotiin palattuamme, että olipa mukava päivä, jää varmaan mieleen tästä keväästä.

Kuviakin mies otti, ehkä jonkun myöhemmin saan tännekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti