keskiviikko 15. elokuuta 2012

Israel-konferenssin jälkeen

Superviikonlopun jälkeen olisi ollut mukava saada jäädä vielä hetkeksi kesälomalle toivuskelemaan, mutta koulutyö alkoi heti maanantaina. Niinpä en ole oikein ehtinyt saati jaksanut vielä kirjoittaa mitään konferenssiviikonlopun annista. Nyt kuitenkin rustaan jokusen rivin.
Sapattiaterian alussa lauloimme Jukka Salmisen Sapatti-laulun, koska se sopii ko. tilanteeseen - eikä juuri sitten minnekään muualle. Aivan mukavasti aterialle oli tullut ihmisiä, vaikka enemmänkin olisi mahtunut. Sali ei ollut tupaten täynnä. Oli tilaisuus myös jutella aivan uusien tuttavuuksien kanssa. Krekilän Veikko lauloi aterian jälkeen ohjelman lomassa, samoin me loppupuolella vielä kaksi laulua: "Rauha suur", jonka David Loden on tehnyt Ps. 119:165 jakeeseen sekä Hillel Tokazierin lähettämän laulun "Hyvä on kiittää".
Lauantain avajaistilaisuudessa meitä oli kolmekin eri esiintyjää: Veikko Krekilän ja Jedidojen lisäksi Antti Kärsämä. Tilaisuuden jälkeen oli mukava jututtaa Anttia. Hän kertoi laulavansa myös mm. israelilaista maallista musiikkia. Kysyin heti, että hän on varmaankin siinä tapauksessa laulanut sitä erästä Israelin euroviisua "Chai chai chai am Israel chai". Oli kuulemma laulanut... Itse kuulin sen Israelin matkalla bussin radiosta, yritin epätoivon vimmalla löytää ko. biisiä lentokentän musiikkimyymälästä, ostinkin pari cd:tä laihoin tuloksin. Mutta kiitos Internetin ja youtuben, olen löytänyt kaipaamani ja ihastelemani biisin sieltä:


Saatanpa myöhemmin vielä jatkaa jotain konferenssikuulumisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti