keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Aluevaltaus

Terttu kertoi ilahtuneena, että nyt vihdoin Israelin ystävät on toivotettu tervetulleeksi pitämään tilaisuutta Ruukkiin. Samaan hengenvetoon hän kertoi, että meitä on toivottu laulamaan kyseiseen tilaisuuteen, joka pidetään Ruukin seurakuntalossa 31.1. 2012 klo 18.30. Sinne saadaan vieraaksi myös Rafi Shimon, joka on jo pari kertaa käynyt Raahessa. Ja tietysti matkassa on myös toiminnanjohtaja Ilkka Vakkuri, joka toimii samalla englanninkielen tulkkina.
Minä tunnen tiettyä lukkarinrakkautta Ruukkia kohtaan, joten itse puolestani olen valmis lähtemään tuolloin liikeelle, vaikka yleensä olen koettanut vältellä pitkän matkan laulureissuja. Paavola ja Ruukki tekevät poikkeuksen.

3 kommenttia:

  1. Byääh. Tämä blogipohjasi on nyt mennyt pilalle Picasan uudistuksen vuoksi. Ei näy kunnolla tekstejä, kun taustakuva on kutistunut.

    VastaaPoista
  2. Kannattaa poistaa taustakuva. Olen joutunut tekemään niin omissa blogeissani.

    VastaaPoista
  3. Kiitos ilmoituksesta sekä neuvoista! Tässä omalla pikkulittanaruudulla näkymä on sama kuin ennenkin, työpaikan koneella oli kumman näköistä, mutten siihen silloin vielä kiinnittänyt mitänä huomiota. Tehdäänpä sitten täälläkin pientä joulusiivousta.

    VastaaPoista