maanantai 22. elokuuta 2011

Mennäkö vai eikö mennä

Taisi olla kevättä, kun Terttu kyseli IY:n puolesta, onnistuisiko keikka Pyhäjoelle 14.8. Totesin jo silloin, että tuskin mun puolesta, koska tuona viikonloppuna juhlitaan sisartani Etelä-Pohjanmaalla. Jostain syystä kuitenkin Tertulle oli jäänyt sellainen mielikuva, että minä en sanonut "ei". Asiaan palattiin uudestaan kesän alussa, kun olimme koolla isommalla porukalla. Uusin epuuni ja uskoin, että nyt meni perille. Tosin heitin ilmaan, että muut Jedidot voisivat kernaasti lähteä, pyytäisivät vain jonkun muun säestämään. En tiedä, ottiko kukaan koppia, mutta jätin keikka-ajatuksen mielestäni. Se palasi kuitenkin kummittelemaan vielä vähän ennen h-hetkeä. Kielsin kolmannen kerran, edelleen vakuuttaen, että mun puolestani muut voisivat halutessaan mennä, kunhan joku muu junailee harjoitukset ja lauluvalinnat.
En tiedä, olivatko muut Kielonsaaressa, mutta ainakin sähköpostiin tuli ehdotus ja harjoituskutsu asiaan liittyen. Aulikilta kysyinkin, olivatko olleet, mutta hän ei ainakaan ollut, kun ei ollut ollut sähköpostin ääressä eikä näin ollen tiennyt asiasta mitään.
No, nyt olisi tiedossa toinenkin "mennäkö vai eikö mennä" -keikka. Se olisi Siikalatvan suunnalla, Pulkkilassa syyskuussa ja sekin olisi IY:n tilaisuus. Omasta puolestani vastasin, etten voi muuttumassa olevan työnkuvani takia tietää kiiruistani enkä muutenkaan tahtoisi lähteä noin kauas. Pitäisikö minun kuitenkin tiedottaa muita tuosta kutsusta, vaikka en olisi sinne itse menossakaan? Ainakin se olisi reilua ja avointa. Eikä suurenkaan vaivan takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti