maanantai 29. elokuuta 2011

Ekat huivit valmiina ja perillä

Innostuin salomoninsolmuista, kun netistä löytyi teko-ohje. Aulikki oli tehnyt kirpparilta huippulöydön, valtava määrä erivärisiä lankavyyhtejä erittäin edullisesti. Niitä ostettiin seurakunnalle lähetysmyyjäisiä varten, ja kävin itsellekin ostamassa. Sain nimittäin ajatuksen, että voisin virkata salomoninsolmuilla kaikille Jedidoille oman huivin, väritoiveen mukaan. Ensimmäisen huivin idean sain oikeastaan Liisalta. Kun olimme Aulikin luona harjoittelemassa ja kun samalla pengoin Aulikin vyyhtisäkkiä, niin Liisa bongasi lempivärinsä ja pyysi minua tekemään siitä itselleen salomoninhuivin, hän sitten maksaisi lähetykselle siitä. Siinä yhteydessä paljastui myös Tertun lempiväri, joten tein hänelle yllätykseksi myös oman huivin.

Terttu ja Liisa saivat jo kuvassa olevat huivinsa, lila Liisan. Annoin pari eri tilinumeroa, joista saivat valita mieluisan avustuskohteen: Uusheräyksen lähetystyö tai Kuusamon ETRA:n kasvisravintolahanke.
Annun lempiväri selvisi myös jo silloin, kun Sailan tekemiä ponchoja jaettiin. Aulikilta kysyin ollessani hänen luonaan tuppereilla, ja hän haluaa samanvärisen huivin kuin Liisalla. Itselleni aion tehdä samanvärisen kuin Tertulla. Vielä pitäisi selvittää Sailan ja Sannan lempivärit, mutta ei kiirettä, kun teen ensin nuo kolme.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti