torstai 25. heinäkuuta 2013

Tervetuloa kesäseuroihin

Maanantaina Jedidot harjoitteli kesäseuroja varten tapulikahviossa. Itse kukin meistä on monessa mukana seurojen aikana, ei pelkästään lauleskella. Ja toki jo pitkään ennen seuroja olemme olleet mukana niitä valmistelemassa - eikä pelkästään lauluja harjoittelemalla. Aulikki on ommellut hurjan määrän niin kahvi- kuin muitakin kasseja lähetysmyyntiin, ja jotainhan olen ehtinyt tehdä sinne itsekin. Tertulla taas on suuri vastuu kansliatoimikunnassa. Liisa on kanssani siivoushukeja hoitamassa, Arja ja Aulikki ovat myös kansliassa ja Annu taitaa olla ravintolatoimikunnassa.
Suurin oma stressini lienee juontovuorot, ei kuitenkaan sinänsä sen juonnon takia, vaan laulujen miettiminen ja sopiminen etukäteen, puhujien ja säestäjän välikätenä.
Tänään oli kuitenkin työteliäs, mutta hauska päivä ns. pystytystalkoissa. Vaikka lähdin sinne tietämättä, mitä mulla siellä oikeastaan tehdään, niin hommaa löytyi, kun katseli ympärilleen ja tarttui toimeen. Tutuin ympäristö minulle oli lähetysnäyttelyn ja -myynnin liepeillä. Kirppispöydän järjestely oli mun yksinoikeudella.

Ihanista lähetysmyyntituotteista räpsin muutamia kuvia kännykällä. Tässä yksi. Valotus tosin oli ongelmallinen.

 
Jedidot laulaa lauantaina klo 18 alkavassa Matkalaulumessussa Raahen kirkossa, josta tilaisuutta voinee kuunnella netin kautta seurakunnan sivulta.
Messumusiikissa avustaa myös Uusheräyksen oma nuorten kuoro Paljaat jalat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti