sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Kesäseuraa

Kesäkuu on loppumaisillaan - ja kesäseurat lähestyy vääjäämättä. Samoin ja vielä pikaisemmin lähestyy F.G. Hedbergin syntymäpäiväseurat, joihin meitä jälleen pyydettiin laulamaan. Synttäriseurat ovat kirkastussunnuntaina. Ensin messu, sitten ruokailu ja seurat seurakuntakodilla. Hedbergin syntymäkodin pihamaalla ei tänä kesänä kokoonnuta, koska paikka on kuulemma menossa remonttiin.
Jännäksi kyllä menee, kuinka moni meistä lopulta on pääsemässä F.G.H-seuroihin. On käymässä melkein kuin Jeesuksen vertauksessa juhlista, jonne kutsutut alkoivat estellä ja esittää verukkeita. No, en sitä väitä, että meidän naisilla olisi verukkeita.Mutta kolme epävarmaa kuudesta on iso osuus, melkein 50 % ;-)
Joka tapauksessa ensi tiistaille ollaan kaavailemassa harjoituksia, sekä seuroja että seuroja varten. Joudutaan harjoittelemaan aika pikaisesti, kun illaksi tarttis joutua vielä käsityöiltaan (käsityöt tulevat kesäseurojen lähetysmyyntiin, kuinkas muuten). Mutta koska laulut on sovittuna, niin miettimiseen ei mene aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti