perjantai 20. heinäkuuta 2012

Harjoitus tekee... hyvää

Olimme tänään koolla tapulikahviossa kokoamassa ohjelmistoa ja harjoittelemassa lauluja Israel-konferenssia varten. Siitä kahvikonsertti-ideasta päätimme, ettemme yritä saada sitä toteutettua vielä tänä kesänä. Mutta hyvä idea jäi hautumaan, ja jos Herra suo, niin ensi kesänä sitten pidetään kahvikonsertti kirkkokahvien yhteydessä tapulilla ainakin kerran.
Konffaa varten saimme kuitenkin mukavasti lauluja kasaan ja työn alle. Vaikkakin meidän osallistumisemme aikaisemmin ilmoitetusta on nyt laajenemassa. Laulanemme neljässä eri tilanteessa, ja joka keikalle puetaan eri kledjut... Sapattiaterialle riittää hyvin pari laulua, koska siellä on laulamassa myös Krekilän Veikko. Sinne koetetaan löytää vaatekaapeista jotain Israel-henkisiä rimssumekkoja. Lauantaina on avajaiset klo 10, sinne puetaan Haminan lähetysjuhlien huivit ja sen sävyihin sopiva vaatetta sen mukaan, mitä kenelläkin sattuu olemaan. Esimerkiksi viimevuotisten evankeliumijuhlien talkoopaidan vihreä on juuri samaa kuin huivissakin. Sunnuntain jumikseen laitetaan ne Sailan tekemät ponchot. Laitoin juuri liturgille sähköpostitse lauluehdotuksemme jumiksen vastaus- sekä päätösmusiikiksi. Toivottavasti kelpaavat. Sunnuntain päätöstilaisuuteen pukeudumme sinikirjavaan afrikkalaistunikaan ja valkoisiin housuihin/ hameisiin.
Tiistaina kokoonnumme tapuliin uudelleen harjoittelemaan. Jumiksessa lauletaan perussuomalaista gospelia - mikäli papille passaa, niin Heikkilän Eri tuuli ja Löytyn & Kaskisen Askeleissasi kulkea saan. Muissa tilaisuuksissa lauletaan sitten enimmäkseen heprealaisia, joista suurimmassa osassa on sanat suomeksikin, joten laulamme ne molemmilla kielillä. Ei tarvi sitten sen kummemmin selittää.  

2 kommenttia:

 1. Onpa teillä kauniit puvut!
  Minäkin rakastaisin kuorotouhua, jos olisi aikaa. Tai onhan sitä siihen, mikä on kullekin tärkeintä. Minulla on kuitenkin muita aktiviteetteja ihan liikaa muutenkin. On kai siis todettava, että talenttini ovat sittenkin muualla kuin kuorolaulussa.
  Sen kyllä huomasin, kun olin mukana joitakin vuosia sitten pikku ryhmässä, että itse pystyin parempaan, kun mukana oli monta itseäni parempaa soittajaa!

  Yhteydessä on voimaa! Jumala on tarkoittanut meidät elämään yhdessä toisten kanssa.

  Siunausta, Aila, teidän esiintymisille viikonloppuna ja myöhemminkin :)

  VastaaPoista
 2. Pau, kiitos siunauksen toivotuksista, tulemme tarvitsemaan sitä.
  Kenties sille kuoroharrastukselle jossain vaiheessa tulee tilaa, jos vaikka ilmaantuu jokin sellainen projektiluontoinen juttu, joka ei sitoisi kuin pariksi kuukaudeksi?

  VastaaPoista