lauantai 14. toukokuuta 2011

Kesä kutsuu - kutsuja kesälle

Tupperin kutsuilla Terttu kävi supattamassa minulle, että Pattijoelle on tulossa Israel-ilta 9.6. ja että sinne tulee vieraaksi Rafi Shimon, mukava ja mielenkiintoinen persoona, joka vieraili pari vuotta sitten samoihin aikoihin Raahen seurakuntakodilla. Tuonne Pattijoen iltaan Israelin Ystävät olivat toivoneet Jedidoja laulamaan. Vastasin Tertulle, että kyllä minä ainakin itse tulen paikalle varmasti, jHs. Nyt on kyselykierros menossa, kuinka moni muu pääsisi. Tällä hetkellä on tilanne 4-1, siis neljä olisi pääsemässä, mutta Aulikki ei. Katsotaan nyt.

Evankeliumijuhlien aikana meillä on palveluvuoro sunnuntaiaamun hartaudessa. Se näkyi olevan jo ohjelmassakin painettuna. Lisäksi kuulin Tertulta, että läheyssihteeri oli kysellyt meitä myös soivaan lähetysnäyttelyyn. Siellä on ilmeisesti nonstop-musiikkia eri kokoonpanoilta.

Terttuhan se kyseli meitä myös Pyhäjoelle 14.8. Israel-iltaan, mutta vastasin jo hänelle, etten itse taida olla pääsemässä, kun edellispäivänä vietetään siskon (sekä isän, äidin ja veljenpojan) synttäreitä Kauhajoella. Muutenkaan en ihan hirveästi innostu noista ulkopaikkakuntien vierailuista. Epäekologista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti